Lugnet har lagt sig 

Nu har jag lämnat tillbaka Pojken till hans mamma och systrar, och lugnet har lagt sig här hemma.

Vi mötte Nettis och Bäbis I centrum tidigare idag. Vi satte oss på fiket bredvid lekhörnan. så först fikade vi alla 4, sen lajjade barnen och Nettis och jag satt och babblade. Trevligt! Sen gick vi till leksaksaffären för Bäbis skulle ha en slime hand. Men det fanns ingen. Så då packade vi in oss i Nettis bil och åkte till Bromma Blocks och där i leksaksaffären fanns det! Och Pojken fick en burk slime som man kan göra pruttljud med. Jättekul ! Vi åt nät vi var där och sen bar det av hemåt igen. 

Nu sitter jag med en lattekaffe och tittar på TV.

4 reaktioner på ”Lugnet har lagt sig 

 1. Ja, nog är det lugnt allt. Jag måste ha blivit smittade av något konstigt i helgen. Jag började känna av det igår kväll , och idag vaknade jag med förkylning och feber. Så nu håller jag på att skriva mitt testamente 😦 😉
  Men det är konstigt, det är bara jag och Vladde som tycker att jag är döende. Dom andra (kvinnor) dom fnyser åt mig och har inget medlidande 😦

  Gilla

   1. Hade det varit en släng av det eländet jag hade förra veckan hade jag tyckte synd om honom. Men den trodde man inte att man skulle dö av. Nope, döden var något man ville skulle inträffa så man slapp skiten……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s