Iiiiiihhhh!!!!!

Idag ska Pärlan få flytta hem! Ja, till mig, alltså! Jag ska bara slita mig från frukostbordet, duscha och sen ska jag tömma Vrålåket på det jag ska ha med ur den, slira iväg på halvtaskiga sommardäck och så ta farväl av Vrålåket och hälsa Pärlan välkommen!

Måste komma ihåg att ta ur parkeringstillståndet till jobbets parkering ur Vrålåket! Och mobilladdaren. Och… Ja, ja, jag ska helt enkelt kolla i alla skrymslen! Han tar emot Vrålåket för att ha och plocka delar av, så den stackaren har gjort sitt nu. Känns lite sorgligt, för jag har verkligen gillat den bilen! Men mest känns det kul att få ta hem Pärlan! Är ni lika upprymda när ni skaffar ny bil, som jag är?

Jag är tacksam att det varit plusgrader några dagar, för vägarna är nog inte så himla hala idag. Jag gruvade mig annars för hur jag skulle få iväg Vrålåket från parkeringen till verkstan. Men nu lär det inte vara något problem att köra. Det är inte så långt heller!

Nej, nu har jag inte tid med er mera, jag ska göra mig klar och sen ge mig iväg! Vi hörs senare!!

4 reaktioner på ”Iiiiiihhhh!!!!!

  1. Alltid roligt med ny bil.

    För övrigt behöver du skicka mig din privata adress. Du ska ju till staterna om några veckor och jag har stämpelkort som kanske funkar som jag tänkte skicka till dig. Bare minerales. Ett antal dollar att hämta nämligen och jag kommer inte att komma över så du kan lika gärna få dem så det blir någon nytta med dem. (Och jag handlade på rea så jag behövde bara betala typ 25% mot vad priset är/var på Kicks….)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s