Blött och blask

God morgon! Jag ringde ju mitt försäkringsbolag och bytte bil på försäkringen. Då frågade de om jag ville ha nya bilen helförsäkrad, för den gamla hade jag halvförsäkrad. Igår tackade jag nej. Men så har jag inte kunnat sluta tänka på det! Det skulle ju vara helt galet om jag krockar nu när jag äntligen har en bättre bil än jag väl nånsin haft. Och så har jag sagt nej till helförsäkring! Så nu ringde jag tillbaka och ändrade. Vågar inte chansa! Tog högsta självrisken så det blev inte jättemycket dyrare. Men det är ganska dyrt med bilförsäkring.Ja ja, nu känner jag mig lugn i alla fall!

Idag börjar jag 9.45 så jag behövde inte gå upp i ottan. Så skönt! Slutar 18, och ska nog baka flera bananmuffins när jag kommer hem. Ska testa att ha i lite pepparkakskrydda. Tror det kan bli gott!

Ha en bra dag! 

2 reaktioner på ”Blött och blask

  1. Rätt skönt med helförsäkring (även om nu min bil inte är äldre än 3 år). Fast jag har valt mellan självrisk. Surt att behöva lägga en massa pengar om något skulle hända och bilen ska lagas upp. Brukar aldrig bli bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s