Julpynt

Jag har ju inte julgran eller en massa pynt hemma. Jag är ju själv,  och över hela julen ska jag vara hos Systeryster. Men det finns så himla många fina julkulor numera! När jag var in på Åhléns sist så stod jag länge och suktade vid julkulor. 

Och nu kom jag på nåt! jag kan ju köpa fina julkulor/dekorationer och hänga i köksfönstret! Antingen så tar jag bort gardinen och hänger upp julkulorna istället, eller har dem hängande nedanför gardinen. Ibland är jag så listig! Ska nog shoppa loss på lite snygga kulor! Det finns säkert hur mycket som helst i Chicago !

På Åhléns hade de glassar och hamburgare och det skulle ju vara passande i köket! 😉 Och så fanns det fina änglar. ..

12 reaktioner på ”Julpynt

 1. Ville bara säga tack för inlägget hos din syster! Det går lite i ett här, men jag är inne och kikar! Nu drar jag till USA 🙂 På återseende

  Gilla

 2. Jag har kulor i samtliga fönster, i kökslampan, i en fin skål samt på min gran i tyg som hänger på väggen. Du kan ha kulor i badrummet också. Häng dem på duschstången 😉

  Inte alltid det är fina i staterna. Försök hitta en tomte med snälla ögon……. efter 1,5 månads letande sa kollegorna till mig att inte vara så petig 😉

  Gilla

   1. Japp, är man i staterna borde man väl kunna hitta en hel del tomtar i coca cola reklamstuk?? Men ögonen, ögonen! De var antingen uttråkade eller arga. Jag ville ha leende glada ögon……. Hittade till slut 1 tomte. 16 timmar innan jag åkte hem….. en liten en.

    Gilla

 3. Jag håller mig till advendstakar och julgardin i köket, sen ska jag se om jag kan sätta upp en ljusslinga på balkongen, nu när jag äntligen fått dit vägguttag

  Tänkte kolla på måndag fm om jag hittar nån ny julgardin till köket

  Det är väl typ all julpynt jag kör 🙂

  Har 2-3 lådor med tomtar o julpynt i källaren som inte varit framme i den här lägenheten

  Gilla

   1. De åker upp av gammal vana och för att de lyser upp i mörkret, vilket inte de andra julsakerna gör :p
    Så resten kan kvitta då jag ändå kommer jobba det mesta under jul & nyår, dessutom brukar vi oftast fira julafton hemma hos mamma och sen jobbar jag oftast resten av julen för jag vill ha storhelgstillägget på lönen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s