Farsdag 

Igår firade jag pappsen lite i efterskott.Vågade inre sätta mig,  och ännu mindre Pojken, i en bil med slitna sommardäck i söndags. Så igår tog jag Pärlan och åkte till mina föräldrar. Pappsen var ju dessutom nyfiken på Pärlan, och han blev glatt överraskad! Han, som jobbat med bilar hela sitt liv, sa oxå att den var som ny! Så kul!! 

Pappsen fick en mugg med sportbilar på av mig, och jag tror han gillade den! Styvmor hade lagat god middag, pannbiffar gratinerade i ugnen med god sås och potatis. Och jag fick med hem i matlåda! Så gosigt!! Sedan fikade vi och åt Styvmors hembakta petit chouer med hallongrädde och saffransbullar.Mmmm! Riktigt gott!

Så mysigt att hänga ett tag med mina föräldrar. Bara babbla lite och ha det trevligt. Och dessutom äta gott!

Idag ska det bli sol, säger de! Och det var klart för jag såg månen när jag kom ut ur porten. Så vackert! Hoppas ni får en bra dag!

2 reaktioner på ”Farsdag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s