After work 

Igår var jag på en aw för hela koncernen.

Fanny och Erika skålar!  Vi fick 2 drinkbiljetter var.

Alex och Maggan var så klart oxå med!

Och jag!! 😉 Vi fick gå utanför när det var dags för mat, och där stod en hel massa olika food truck!  S0 kul idé! Jag åt falafel som var riktigt god, och några av de andra åt hamburgare som oxå var god.

Om man, som jag, blir lite sugen på att sparka boll när man går mellan de olika food truckarna, så rekommenderar jag att man gör just det. Sparkar på en boll, alltså. Och inte på en tänd marschall. För då ser skon ut så här sen.

Någon påpekade att den ju i alla fall är vattentät när den är täckt av stearin. Så jag övervägde för en stund att hälla över den andra oxå. Men jag avstod. I stället la jag in skon i frysen så hoppas jag att det går att få bort sen. Håll tummarna!

2 reaktioner på ”After work 

  1. Fniss, fast den kommer troligen vara vattentät ett tag efter du har fått bort stearin också…… Men den foten kan se mörkare ut ett tag…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s