Jul, jul, strålande jul

Vi ska fira jul hos Systeryster och Svågern  i år. Ska bli så mysigt!! Vi köper inga julklappar till oss vuxna, bara till barnen. Men eftersom vi ska va hos dem så vill jag ändå ge dem en värdgåva. Och idag, på jobbet (!) hittade jag en bra gåva!  Nu vet jag att Systeryster brukar läsa min blogg, så jag tänker inte tala om vad det är!! He he he!! Men det gläder mig oerhört att veta att hon antagligen blir jättenyfiken när hon läser det här!

6 reaktioner på ”Jul, jul, strålande jul

  1. Och att väcka nyfikenheten är nästan det roligaste. Brukar du också ge ledtrådar? Gav maken en gång en cd skiva, han undrade om den gick att äta. Jo maler man ner den kan man säkert blanda ner den i mjöl och baka något så jag svarar ja. Kunde man bära den på sig. Jo det kunde man för antingen stoppar men den i en ficka eller syr man fast den som dekoration…….. Osv. När det väl var dags att få den så var den dessutom inslagen i en stövelkartong och tillsammans med en tung tegelsten osv….. Det var kul. Jag började typ 2 månader innan….. med alla dessa ledtrådar. Och konstiga svar….. Men något nöje ska man väl ha av det hela?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s