Mys

Igår åkte jag och hämtade Puddingarna hos mormor och morfar som hade hämtat dem på skolan. Tanken var att vi skulle hem och laga tortellini. Men barnen tittade på sin svårflörtade moster och sa att de ville ha sushi och McDonald’s . Så det blev det.

Sen hängde vi framför TV:n och spelade Monopol ett tag. Sen la vi oss alla 3 i Systerysters och Svågerns säng och kollade på TV. Eller, de somnade på en gång, så efter en stund gick jag och la mig i min säng. 

Efter frukosten så tog vi en rask promenad i sol och regn. Men skönt att komma ut lite. Vi babblade och skrattade en hel del. Vi har alltid kul ihop!

Sen åkte jag till Yvonne och snaggade mig. Nu är det K O R T igen! Och sedan massage 1 timme. Så skönt! Nu ligger jag i soffan och kollar på TV. Myshelg! 

6 reaktioner på ”Mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s