Tangentbordsdyslexi

Som en del av er har märkt, och påpekat, så blir det ett och annat stavfel här i bloggen ibland. Eller… ganska ofta. Jag är medveten om det! Men vad 17, som min mamma alltid sa: Bry dig inte om vad jag säger, du ska veta vad jag menar! När jag sent omsider ser vad jag skrivit så ändrar jag, men då har oftast några av er redan hunnit läsa mina misstag. Och antingen roats av dem eller retat er på dem. Bara att välja! Fniss!

Systeryster och Svågern fick sin värdpars-gåva redan igår. För Fromageriet var på besök på jobbet igår och sålde charkprodukter, ostar, marmelader och balsamico. Så himla gottiga saker. Och man fick provsmaka allt, så jag föreslog kollegan att vi skulle verka jätteveliga och provsmaka ALLT så kanske vi kunde skippa lunchen?! He he!! Nä, men i alla fall tyckte jag att det var en bra idé att plocka ihop lite gott till Systeryster och Svågern, och så fick de påsen redan igår. Så därför var ju inte syrran ett dugg nyfiken. Hon hade ju redan fått det!

Idag har jag en fixa-lite-hemma-dag. Inget stort, men jag ska plocka undan lite, vattna alla växter, tvätta en hel del och så vidare. Och så kommer Blidö förbi en sväng. Hon ska eventuellt låna min fransiga klänning för de ska ha Gatsby-fest på hennes jobb. Så hon ska prova den och se om hon gillar den. Men först måste jag upp och handla i centrum. När jag hällde mjölk i kaffet till frukosten så grynade den sig. Bläääh! Så ny mjölk måste genast inköpas! Men nu skiner solen, så en promenad kommer bli skönt! För hur gärna jag än kör Pärlan så går jag faktiskt till centrum.

Vad ska ni göra denna soliga söndag?

8 reaktioner på ”Tangentbordsdyslexi

 1. Du vill inte veta. För då skriver du ändå bara att det är för mycket 😉

  Syster yster kan väl få en julklapp bara för att du hittar en rolig som du kan göra henne nyfiken på?? Eller present eller vad du nu vill kalla det….. Bara för att du kan och vill roa dig lite 😉

  Obs, inget allt för seriöst för det kan förstöra nöjet

  Gilla

 2. Solen lyser med sin frånvaro. Jag gick upp med föresatsen att … nu ska jag göra
  det och det och det och det… och sen gick luften ur mig, nu orkar jag på sin höjd
  tvätta håret.. Det får räcka med det.

  Gilla

 3. Lite slöa efter kalas hos vänner igår. Gick dock promenad i solen 2 timmar. Sedan kaffe med nybakta lussebullar. Lite julstäd och tagit fram ljusstakar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s