Lite färre 

Jag har ju varit 2 gånger  hos Soha för IPL, permanent hårbortagning. Och nu märker jag faktiskt skillnad!! Jag är fortfarande lurvig, men det är inte riktigt lika många hårstrån! Så det verkar funka! Underbart!

Jag hade tänkt åka till Rusta igår, men jag gjorde aldrig det. Jag stannade hemma och läste söndagstidningarna istället. Mycket mysigare! Men jag ska åka dit nåt i veckan, det är ett par grejer jag vill ha därifrån.

Nu sitter jag fast i tunnelbanan. Tåget framför kan inte köra vidare, det är en dörr som fastnat.Får väl se om jag kommer i tid till jobbet.

2 reaktioner på ”Lite färre 

    1. Jag går hos Råcksta laserklinik och betalar 1300 kronor per gång för ansikte och hela ben och bikinilinjen. Hon räknar med att jag kommer behöva kanske 5 omgångar. Du kan hitta henne på Facebook. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s