Julshopping

Jag åkte till Gamla Stan efter jobbet idag. Jag har köpt en grej till en av släktingarna i Chicago. Och så var jag in till slottsboden och skulle köpa te till en av de andra. Men de hade slut på te. Typiskt! Jag får åka till Drottningholm och se om de har te. Sara köpte te i Slottsboden sist hon var här, och frågade om jag kunde köpa med nu.

Sen plockade jag upp M när hon slutade jobba och så åkte vi till Rusta. Jag köpte några grejer till jul, etiketter till paketen och nya tändare. Det är svårt att hitta gas för att fylla på tändarna, och när nya bara kostar 10 kronor eller 19 för en sån som går att böja, ja då kan man lika gärna köpa nya.

Nu har jag suttit och kollat igenom instruktionsboken till bilen.

Det verkar som om jag har farthållare och ev. parkeringshjälp. Måste kolla när jag är i bilen sen om det stämmer! 

2 reaktioner på ”Julshopping

  1. I de flesta små förortslivsmedelsbutikerna; de där med utländska ägare & spännande konserver; brukar man kunna hitta tändargas om man vill vara lite miljövänlig… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s