Parfym

Idag tog jag bilen en bit för jag ska åka och handla efter jobbet. När jag kliver på tunnelbanan så är det ganska fullt, så många står. Även jag. Och det är tur att jag inte är allergisk. Någon, eller flera, hade hällt på sig parfym. Det stinker !  Och trots att jag inte ens har astma så är det nästan svårt att andas. Hur kan man tycka att man vill lukta så starkt? 

Igår var jag in i en butik och började prata med expediten. Vi kom på att vi båda har släkt i Chicago och jag berättade att jag ska åka dit snart. Hon brukade oxå hälsa på,  men nu orkade hon inte. -Det är ju så krångligt nu när man måste åka till ambassaden och skaffa visum, säger hon. Va??? Jag frågade om det var det där ESTA hon menade, det kan man ordna på nätet. Men nej, enligt henne var det ändrat,  nu måste man ha visum. Gulp! Jag elgade hem och kastade mig på datorn, lätt stressad. Hur lång tid tar det att skaffa ett visum??? Men det var som jag trodde, medborgare i Norden behöver inte det. Phu!!! 

4 reaktioner på ”Parfym

      1. Det värsta är ändå att det gör så förbenat ont i huvudet och näsan rinner som ett vattenfall med för mycket vatten i….

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s