Hjälpte inte att frysa skon

Jag kan tala om att det inte hjälpte det allra minsta att lägga skon i frysen. Stearinet var inte ett dugg fruset, och gick icke att få bort. F*n också, jag gillar verkligen de där skorna! Ska det vara omöjligt att få bort stearinet från en marschall? Nån som kan nåt knep? Jag ska ta med dem till en skomakare och fråga om de har nåt smart sätt att få bort det på.

Idag börjar jag sent, så först sovmorgon sen långfrulle. Nu ska jag ta fram alla julklappar som ska med till Chicago. Ska se vad jag har som ska med, och kolla så  jag hittar alla saker. Jag köpte lite grejer på Mallorca i somras och tror att jag vet var jag la det… Och sen börjar det bli dags att slå in dem. Och ta upp resväskan från källaren!

Hoppas att ni får/har en bra dag, och att ni inte råkat ut för kräksjuka eller andra farsoter!

4 reaktioner på ”Hjälpte inte att frysa skon

  1. Packa? Du tar väl med ett par ombyte sen shoppar du där. TJ Maxx kan jag rekommenderar. Dyra kläder här väldigt billigt där. Köpt Armani (äkta för 28kr /2st. Ok trosor men iaf).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s