Tvätta öronen 

Jag brukar självklart alltid tvätta öronen. Men sen jag klippte av mig håret, eller ja, lät Yvonne klippa av mig håret, så är jag besatt av att vara ren i öronen . Nu ser ju folk rakt in i dem! Fy vad äckligt om de skulle se öronvax! Jag tvättar öronen nästan maniskt nu! Så ser ni en snaggad typ med illröda hörselgångar och eventuellt skavsår i dem oxå, så kan det vara jag!

2 reaktioner på ”Tvätta öronen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s