Ny plan idag oxå

Idag skulle jag börja 15, och hade tänkt börja slå in julklappar. Och eventuellt gå ner i källaren och hämta upp resväskan. Men jag fick en förfrågan från jobbet om jag kan komma in tidigare då vi ligger efter med att besvara mejl. Vårt mål är att besvara inkomna mejl inom 24 timmar, och nu är några av oss som handlägger mejlen på en tjänsteresa. Så vi ligger lite efter. Så jag har ätit frukost i lugn och ro, och ska hoppa in i duschen och sen ge mig iväg. Bör hinna besvara en hel del!

Jag tog ”efter-bilder” på magen igår, och hade tänkt göra ett inlägg om bukplastiken och visa före- och efter-bilder. Men, den j*kla appen jag gör collage i hittar bara 1 av korten på magen. Den hittar alla 3 av före-bilderna, men bara 1 av de bilder jag tog igår! De ligger i samma album, jag ser dem när jag öppnar albumet. Men går jag in via collage-appen så kommer bara 1 bild upp. JAG BLIR GALEN när sånt inte funkar!!!  Jag ska ta tag i det vid tillfälle (när pulsen lagt sig…) och se om jag ska ladda ner nån annan app som man kan göra collage i. I den här sätter dessutom en massa reklamfilmer igång nu och då, och de går inte att stänga av förrän efter 3 sekunder. Vilket ju inte är så länge, men när man är mitt i nåt, och det plötsligt börjar rulla en filmsnutt MED LJUD som inte går att stänga av… Ja, det är inte bra för mitt blodtryck!

4 reaktioner på ”Ny plan idag oxå

  1. Du behöver ingen speciell collage-app till Samsung.
    Gå in på en bild, välj Redigera, och sedan när du är där väljer du ”Lägg till bild” så kommer den upp på den första bilden. Vinkla eller förändra som du vill & sedan kan du välja att lägga till en till bild om du vill osv… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s