Första advent

Jag kommer få skäll av Carina, för jag har inte fått upp några adventsljusstakar… Får se om jag hinner det, för idag ska jag först på Lillpuddings 7 årskalas, och sen direkt till Nettis för vidare färd till Friends och Sweden International Horseshow. Så fullt upp idag! Och jag ska se om jag hinner svänga förbi Drottningholm innan jag åker till kalaset för att förhoppningsvis köpa te!

Nu sitter jag vid köksbordet och hör hur vinden viner runt husknutarna. Verkar vara halv storm ute! Och några få, små, snöflingor yr runt. Hua! Om jag inte skulle iväg på sånt jag inte vill missa så skulle jag nog ha krupit upp i soffan med en filt runt mig idag!

Ha en skön söndag!! Vi hörs troligen igen imorgon, för jag lär inte hinna skriva mer idag.

6 reaktioner på ”Första advent

  1. Jag har chockat mig själv genom att jag fick upp både stjärna och ljusstakar i dag. Det brukar bli till 2:a eller 3:dje advent (men jag brukar i alla fall inte vara försenad med julgranen, den kommer upp 22 eller 23 dec, lite beroende på vad jag gör de dagarna, har inte missat julafton någon gång 😀 ), men nu är det adventsstämning här hemma och jag njuter.
    Jag gjorde det du hade lust med, jag stannade inne i dag, det var väl därför jag fick detta gjort. Hade tänkt att ta mig till en julmarknad, men lusten att gå ut blåste liksom bort, det får bli en annan gång.

    Gilla

  2. Har så det räcker för oss båda 😉
    Samt en hög med tomtar utplacerade. Har bara två lådor kvar av 10 att sprida ut. Har dock kommit fram till att jag troligen behöver några till….. eller blir det glest mellan dem….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s