Börjat packa lite

Nu har jag börjat stoppa i lite grejer i resväskan. Sånt som jag kommer på vartefter.

Känns så bra!!! Kris och jag mailar fram och tillbaka varje dag, och hon är så gullig och planerar på bästa sätt allt vi ska göra. Jag har fått tala om allt jag vill göra, och Kris har kommit med förslag. Nu börjar det verkligen kännas att jag snart ska iväg! Längtar efter släkten! 

2 reaktioner på ”Börjat packa lite

 1. Packa nu inte för mycket. Och tänk på att att man kan skicka hem smutskläderna med posten. Skickar man med amerikansk post kommer paketen hem hela vägen till ytterdörren 🙂 Heter if it fits it ships max 108 inches

  Jag backade 2/3 av kartongen med nytt och den översta 1/3 med smutskläder. Kläder är mycket roligare att handla där.

  Favoritaffärer:

  TJ Maxx (Typ plats 1-5)
  JC Penny
  Macy
  Kohls
  Michaels
  Target

  m fl…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s