Fått massor gjort

Idag har jag varit supereffektiv på jobbet! Först satt jag i telefonen 1 timme. Sen hade chiefen och jag avstämningssamtal och det är alltid så bra! Kom, som vanligt, därifrån och kände mig så pepp! Hon är superbra på att få mig att känna mig bra, och hon kan verkligen plocka fram det positiva och bästa hos mig. Så det är bra! 

Fast idag sa hon oxå att hon undrat om det är nåt fel på mig och Therese, eftersom vi gillar att sitta och testa systemen innan förnyelser. -Det verkar ju skittråkigt, men ni gillar ju det, sa hon. Ha ha ha!! 

2 reaktioner på ”Fått massor gjort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s