Kallt

Brrrr, idag var det kallare ute. Skulle ha tagit täckkjolen. Jag tvekade men bestämde mig för att inte ta den…. Kallt om låren, trots att jackan går ner.

Igår tvättade jag och bäddade rent i sängen. La i i lite smågrejer i väskan oxå. Ska packa imorgon, tänkte jag. Bad om komp imorgon, men det går tyvärr inte. Jag behövs till 17. Synd,det hade varit skönt att komma hem tidigtoch hinna packa, plocka undan hemma och fixa naglarna i lugn och ro. Men, men, jag hinner nog ändå. Får öka takten lite!

4 reaktioner på ”Kallt

  1. Du får packa allt utom tandborsten idag. Tänk på att deo, schampo, balsam, tandkräm osv kan du köpa i mycket större förpackning där borta för mindre än halva priset här…. Så släpa inget sånt med dig heller….. Har jag sagt att du kommer att behöva ha två väskor med hem? 😉 Full size dvs 70 cm a 23 kg….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s