Svettpropp

Jag har legat och ömsom frusit och ömsom svettats hela natten, men mest har jag nog ändå svettats. Och när jag klev upp så tog jag en Ipren. Och nu svettas jag v e r k l i g e n! Det rinner om mig. Urk! Jag mår skit, minst sagt, orkar ingenting! Goa M var hit med mat- och bokleverans igår. Tur att jag har så fina vänner! Inte för att jag egentligen är hungrig, men lite inser jag ju att jag bör få i mig, annars dricker jag mest. Varmt vatten med honung och ingefära, det känns skönt i halsen.

Ja, jag ville bara lämna ett litet livstecken ifrån mig, ett längre inlägg med bilder kommer så fort jag orkar. Ha en bra dag!

16 reaktioner på ”Svettpropp

 1. Huvudsaken du går i dig vätska, även om du behöver lite mat med, men vätska är viktigare

  Så fortsätt drick, honungsvattnet med ingefära gärna lite citron i med

  Trots att vi är jättenyfikna på din resa, kan vi vänta några dagar til

  Sådana vänner ska man hålla hårt i 🙂

  Krya nu på dig, sov, drick o ät lite om du orkar nu tills du piggnat till igen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s