Host

Idag bokade jag en läkartid.  Jag ville kolla så att jag inte har lunginflammation, men det har jag som tur är inte. Men jag hostar så jag har träningsvärk I magen nu. Läkaren var bra, lyssnade noga, ställde en massa frågor och kollade hur jag syresätter  mig. Så ett recept på Coccilana och sjukskriven nästa vecka blev resultatet. Coccilana, Guds gåva till hostande!!! 

Men man inser, om inte förr, att man är sjuk när man på allvar funderar på taxi för att ta sig till vårdcentralen som det normalt tar max 10 minuter att gå till. Jag klarade faktiskt av att gå både dit och hem, men det var en pärs!! 

4 reaktioner på ”Host

  1. Låter som det jag hade innan….. Med den medicinen så mår du bättre om ett par dagar även om du kommer vara trött ännu några dagar efter det…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s