Zzzzzzz

Jag fick ju Coccilana igår, och jag har fått det förut också. Det har alltid varit superbra, och jag har inte regerat på något särskilt sätt på den. Men nu… Jag somnar och sover som en klubbad! Vet inte om det är min nya mage som gör att jag liksom reagerar starkare? Eller kanske min nya vikt? Hur som helst, jag sov av och till hela dagen igår. Kollade på Svenska hjältar mellan sovandet men 22.30 gav jag upp och gick och la mig. Utan att ens läsa så bara la jag mig, släckte och somnade! Och vaknade strax före 12 idag…. Tur att jag gillar att sova.

Vad har ni för er? Julbakar ni? Slår in klappar, eller vad gör ni? Berätta!

12 reaktioner på ”Zzzzzzz

 1. Har skickat hem Toker som varit hos mig inatt eftersom vi var på kalas hos min gudson igår kväll och de 2 leker så himla bra ihop, Toker sa när jag frågade om han ville följa med att William är hans bästa kompis. Även om de inte träffas så jätteofta men så har de varit kompisar sen de var små, nu är de snart stora gudsonen fyllde 8 igår och Toker fyller 8 om 1 månad.

  Idag skulle han på kalas hos styvkusinen som fyllt 6 år, så systerdotter, make & 2 sovande småpojkar hämtade honom.Skickade med honom lite paket till styvkusinen som jag köpte i Polen, lite smycken, en princess spö, en väska o portmonnä med 10st 10kr i så nu väntar jag på att mamma ska lyssna klart på ett radioprogram så vi kan gå till affären.

  Gilla

 2. Jag reagerade precis likadant när jag fick den hostmedicinen för ett par månader sen. Kunde sova i typ ett dygn.
  Jag jobbar för fullt i julhandeln.
  Kram

  Gilla

 3. Vi har rensat Ludvigs rum på sååå mycket skräp som skrotnisse samlat på sig! Gamla legokartonger, gamla godisar och annat smått och gott! Nu är det städat och fint 😃
  Sen har vi tvättat, handlat och förberett middagen till imorgon då pappan i huset kommer hem.
  Slagit in några julklappar och spelat Fia med knuff har vi också hunnit med!
  Knäck skulle vi också ha gjort men det får bli morgondagens uppgift😃
  Puff!

  Gilla

 4. Det är ju världens bästa hostmedicin, men den är Morfinbaserad och jag mår illa av Morfin, så jag tar högst 5ml då fungerar det för mig.
  Krya på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s