Ring, ring

Idag ringde Chiefen mig och undrade om, eller varför jag inte, skickat mitt läkarintyg. Vi hade kommit överens om att jag skulle maila en bild av det. Och det gjorde jag, i söndags. Så jag gick in och kollade bland Skickade. Där låg det, som att det fortfarande höll på att sickas! Skumt! Så jag skickade det igen, och så klickade jag på nån uppdatering. Och se, då rasslade det till i inkorgen. Tror det var 40 nya mail som kom farandes!!

Så nu har Chiefen fått intyget och jag en massa mail att läsa. Och apropå läsa. Jag älskar ju, som ni vet, att läsa böcker. Men nu orkar jag fasiken knappt läsa! Orkar inte läsa!? Jag får liksom inget sammanhang i det jag läser. Buhu, jag är ynklig!!

8 reaktioner på ”Ring, ring

  1. Ett boktips, du bara måste läsa Emeller Schepp, hon har skrivit 3 böcker, och alla är bra😊absolut det bästa jag läst i år. Krya på dig😊👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s