Sammanfattning av dagen

Att beskriva min dag är lätt! Detta är vad jag gjort: Druckit alla möjliga slags drycker i stora mängder, slumrat till en stund här och där. Pratat med en god vän i telefonen, hennes man har haft en liten (men ändå!) hjärtinfarkt. Ringt sjukvårdsupplysningen för att höra om de kanske tyckte jag borde söka läkare igen. Var mycket tydlig med färg och konsistens på det jag hostar upp/snyter ut. Men nä, hon tycke inte det lät som att jag behövde söka vård. -Det låter som virus, och det kan du ändå inte få läkemedel mot. Känner du dig fortfarande så dålig så du behöver få förlängt sjukintyg så får du så klart ring VC. Eller om du blir sämre, kanske får feber igen.

Jaha, det går alltså inte att snabba på tillfrisknandet med nåt mirakelpiller. Och hosta kan man få dras med i 5-6 veckor. Yyyyeeeeiiiii…..

6 reaktioner på ”Sammanfattning av dagen

  1. Kanske borde du boka en tid på vc första vardagen efter jul, utifall att du behöver en förlängning av sjukskrivningen. Kan vara lättare att avboka än att boka så där efter jul….
    Krya på dig igen, men du, stressa inte, det tar den tid det tar.

    Gilla

    1. Ja, inte mycket jag kan göra för att påverka tillfrisknandet, tyvärr. Vila och dricka hinkvis, och det för jag så klart! De har akuttider man kan boka samma dag om man ringer eller loggar in kl 8 på morgonen. Det får jag göra om jag fortfarande inte är bra efter jul.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s