Yeeeeiiii 

Jo,jag mår faktiskt bättre! Och är troligen smittfri. Men se, troligen räcker ändå inte riktigt om man ska träffa barn och personer med problemlungor. Så jag åker tyvärr inte till Systeryster över jul.

Jättetråkigt, så klart, men jag gläds ändå åt att det äntligen vänt!  Och igår gick jag upp till centrum. Jösses vad mycket intryck med så mycket folk och ljud och händelser efter att jag bara varit hemma de senaste veckorna! Men det kändes bra att komma ut, få lite frisk luft, röra lite på mig och se nåt annat än mina 4 väggar. Firade det med att köpa den här.

Hade med mig en sån till Kris som tack för att jag fick bo hos dem. Och när jag såg den tänd hos henne så tänkte jag att jag oxå vill ha en. Och jag haffade den sista igår!! 

Nu ska jag göra mig iordning och sen gå ut en sväng i solen!! Vi hörs mer senare!

8 reaktioner på ”Yeeeeiiii 

 1. Skönt att du är på benen igen, men jag tycker att det är klokt att du inte åker till syster när du inte är säker på om du kan smitta. Jag har sett vad influensa och förkylning kan leda till, och som sedan inte har gått över, framför allt hos ädre eller sjuka. Min pappa förstår varför jag ställer in mina besök så fort jag är förkyld, och han är tacksam för det.
  Hoppas att du får en bra julhelg och att du fortsätter att må bättre!

  Gilla

 2. Åh vad härligt att höra att det vänt.😀 ha nu en skön julhelg med de dina. Julkramar genom cybervärlden Sara 🎅

  Gilla

 3. Skönt att du slipper vara ensam tycker jag.
  Bestäm dig för att du är smittfri, så är du nog det 🙂 🙂
  En fin Jul önskar jag dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s