Zzzzz

Nu har jag jobbat klart och är på väg hem.  Mellan 15 och 17, 30 besvarade jag mail,  sedan har jag suttit på telefonen.  Och jag märker att rösten inte håller som annars. Men det har gått bra! Fast jag är trött nu.. Ska hem och äta och sen natta. Styvmor var så gullig och skickade med matlåda hem, porterstek, potatis och sås. Såsen är så god att man skulle kunna äta bars den! Och så sallad till. Mums!! Jag fick även med hem av fruktsalladen så den åt jag som mellanmål. Mmmm!!

Jag blir liksom dubbelt glad när Styvmor skickar med mat hem. Både för den goda maten, så klart, men oxå för att det är så gosigt!! Jag känner mig lite ompysslad! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s