Fix och trix

Jösses, jag har verkligen tappat orken efter det här pest anfallet jag hade. Idag jobbade jag 7,15 till 17,00 och sista timmen bara gäspade jag! Skulle kunnat vara gå hem och lägga mig! Men jag hade i alla fall bilen idag, det är så lite trafik nu så det känns lite lyxigt.

Jag var och handlade ingredienser till en saffrans cheesecake som jag ska ta med på nyårsafton. En likadan som vi åt hos Systeryster på juldagen. Mmmm!!  Och så har jag röjt lite i köket. Jag orkade ju I N G E N T I N G när jag var sjuk och sen drog jag direkt till Systeryster och sen jobb.  Det ser ut som kriget här! Ska packa upp resväskan i helgen och tvätta lite till. Ja, ja, det springer juninte ifrån mig. Det lär vara kvar att ta tag i. Nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag ska natta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s