Årets sista dag

Det är väl nu man ska sammanfatta året som gått. Men jag tror jag struntar i det, jag bara konstaterar att det i det stora hela varit ett bra år. Jag är nöjd med min kropp, med min familj, med mina vänner, med mitt liv. Jag har gjort 2 fantastiska resor. Till Mallorca i somras med Systeryster och hennes familj, och så nu i december till släkten i Chicago.

Det är ganska otroligt att man, vid 52 års ålder, kan konstatera att man är N Ö J D med det mesta! Det är ju för all del ganska otroligt oavsett ålder, faktiskt!

Lite eftertanke så här på årets sista dag kan vi väl ändå kosta på oss? Att ta till vara det som är bra, och uppskatta det man har. Det skulle jag vilja att vi försöker oss på under nästa år. Det är så lätt att man bara gnäller och bara lägger märke till det som inte är bra. Jag vet med mig att jag lätt kan bli gnällig, på sånt som egentligen inte ens är så viktigt.

Nu har en i min närhet fått cancer och behandlas aggressivt med cellgifter. Hon mår så klart inte alls bra just nu, men hon är tuff och kommer inte ge sig utan kamp!  Det här ger mig en tankeställare. Det får en att tänka på vad som faktiskt är viktigt.

Så, om något, så önskar jag att jag själv och alla de mina, och alla ni som läser här så klart får vara friska och ha det bra hela nästa år!

4 reaktioner på ”Årets sista dag

  1. Gott nytt år fina du! Du känns som en vän trots att vi aldrig har träffats. 😀
    Ja, hälsa och lycka är det viktigaste. Det kan man bara önska sig och de sina, det är väl några av de få saker som man inte kan köpa hur mycket pengar man än har. Själv fick jag ett positivt svar på envisa cellförändringar och det gör mig ödmjuk och ännu lyckligare. Kram 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s