Knasigt

Igår när jag gick och la mig så låg jag, som oftast, och läste en stund innan jag släckte. Sen somnade jag så skönt! Vaknar och känner mig helt vaken och ligger och drar mig lite innan jag kollar på klockan. Tänker att jag nu är utvilad! Vänder mig om och tittar efter hur mycket klockan är. Blir klarvaken! ! Går klockan fel??? Jag har inte sovit 1 timme ens!! Jätteskönt! ! Hahaha!!! 

Självklart somnade jag om, och var inte lika pigg när det väl var dags att gå upp… 😴

Fick ta bilen idag med för att hinna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s