Måndag 

Idag börjar jag 9.45 så jag tänkte att jag skulle gå in på Curves och avsluta mitt medlemskap hos dem. Jag har skickat ett meddelande på Facebook men inte fått nåt svar, så jag är osäker på om de sett det. Men de hade inte öppnat än när jag kom. Och det är nackdelen med Curves,  de har så snåla öppettider. Eftersom det tar 1 timme hem från jobbet för mig så är det sällan jag hinner träna. Och på helgerna har de bara öppet några timmar. Så nu ska Jaja och jag pröva på World Class. Det ligger inte lika nära som Curves, men det är ändå inte långt, och de har bättre öppettider. Så det ska bli skoj!! Eller…. Det kommer bli en pärs!! Jag har verkligen noll och ingen kondis alls nu. Dels har jag ju inte tränat på ett bra tag, och efter influensan så har jag verkligen tappat all ork!  Så det är bara att börja från noll.

Frida och Pontus hade köpt varsin present till oss på nyår.

En tandborste i bambu! Så himla bra, då den ju är miljövänlig dels, och dessutom så stöder företaget barn som behöver tandvård! Googla och läs om Humble Brush så ska ni se vad bra det är! Bambu är ett fantastiskt material! Då det är anti bakteriellt så blir det inga bakterier i tandborsten. Smart va?

2 reaktioner på ”Måndag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s