NU är jag riktigt irriterad! 

Igår på World Class så fick vi veta att man 24 timmar innan, tidigast, kan boka pass via appen. Så idag vid 19 går både Jaja och jag in och ska boka ett cirkelpass imorgon kl 18.10. Det går inte att boka, det är redan 7 I kö. Då brann det i skallen på mig!!  Både Jaja och jag försökte ringa, men det var bara telefonsvarare som sa att det var upptaget. Pröva senare eller mejla. Jag mejlade och skrev att jag ville få kontakt med ansvarige! Och så skrev jag ner alla turer, alla olika besked vi fått och att nu så kan vi inte ens boka pass 23 timmar innan!! 

Jag väntar med spänning på svar. Om jag nu får ett. .. Har inga stora förhoppningar. 

14 reaktioner på ”NU är jag riktigt irriterad! 

 1. Minns det där från när jag tränade på SATS, de populära passen bokades upp omgående när de släpptes. Och då var bokningshorisonten betydligt längre än 24 h = var du inte snabb kunde det gå ganska lång tid mellan passen du väl fick plats på. Bara att sätta larm på telefon/dator så att ni inte missar igen.

  Gilla

   1. Ni får börja köra utomhus, där finns det alltid plats :)! Finns säkert någon bootcamp-upplägg i närheten av er också, de tycks finnas lite överallt.

    Gilla

 2. Inte alls så konstigt att platserna var slut. Där jag går så måste man boka de mest populära passen en vecka innan den här årstiden. Men det brukar ge sig efter någon vecka när alla nyårslöften har gett upp 😉

  Gilla

 3. Bra där tjejen! Nu håller vi tummarna för svar. Annars så mejlar du igen att om du inte får svar inom en viss tid så bryter Ni

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s