Strul

Jaja ringde till World Class och bokade passet vi ville träna på igår. Och då säger killen i telefonen att vi var bokade, och att passet börjar 19.15. 18.55 plockar Jaja upp mig, och efter att vi parkerat och betalat parkeringen kliver vi in och anmäler oss i receptionen. -Välkomna, ska ni till gymmet, frågar tjejen. -Nä,  vi är bokade på Body Jam – passet,  svarar vi. Tjejen tittar i datorn och säger att nej,  vi är inte bokade och dessutom började det passet för några minuter sedan, kl 19.00. Jag trodde Jaja skulle explodera! Det är nämligen inte första gången de strular med henne! Hon hade bokat introduktion och kommer dit och det var inställt. Utan att hon fått meddelande om det.

Vi ber tjejen hjälpa oss ladda ner och logga in på deras app och så sätter vi oss och kollar när vi kan gå nåt pass i veckan. Hon ger oss oxå ett schema på alla pass på ett papper. När vi kollar, jag i appen, Jaja på papperet, så inser vi att det inte står samma tider. Går fram till tjejen i repan och frågar vad som gäller,  hur vet vi när passen faktiskt börjar? Då kommer en till tjej just in i repan,  som säger att det schemat vi tittar på är vårschemat, det börjar gälla nästa vecka. Vi tittar menande på den första tjejen… Som ser aningens generad ut. 

Till slut hittar vi ett pass på onsdag då vi båda kan. Och så bestämmer vi att gå in och köra själva i gymmet när vi nu var där. Så uppvärmning i 20 minuter på löpband. Jag gick raskt med lutning, och Jaja joggade faktiskt de sista 5-10 minuterna. Sen körde vi mage, rygg, rumpa och ben innan vi stretchade. Kändes bra att komma igång, även om det inte blev som vi tänkt! 

När vi ska gå står tjej nr 1 i repan och frågar om det gått bra, trots allt. Vi svarar att det gjort det, men att vi inte kan alla maskiner. -Har ni inte fått nån introduktion, frågar hon? Jaja talar om att hon fått en på vissa maskiner, och jag säger att jag inte fått det alls, ännu. -Men kom på söndag kl 18, säger hon,då har Alex intro i gymmet. Både Jaja och jag kollar kalendern och säger att det passar bra, då kommer vi! Då dyker tjejer nr 2 upp, och säger att söndagar var förra terminen, den här terminen är det lördagar kl 12. -Jaha, så det är på lördag istället? -Ja, det börjar nästa helg, svarar hon. Nu är vi rejält förvirrade. -Jaha, så nu på söndag, alltså, och sedan blir det på lördagar istället?  -Nej,den här helgen är det ingen intro alls, varken lördag eller söndag, säger tjejer nr 2. Vi tittar igen på tjej nr 1 som bara tittar tomt tillbaka på oss. Till saken hör att det var tjej nr 1 som stod i repan,  med namnskylt på sig. Den andra tjejen kom farandes i träningskläder och jag antar att hon brukar jobba där, men jobbade inte igår. Så hur som helst så blev det nån slags träning igår, vi tror att det inte är intro på söndag, men kanske nästa lördag. Fast då kan inte jag gå. .. Oklart, mycket oklart! 

4 reaktioner på ”Strul

  1. God morgon.
    Vad är det för något ställe/ställen du har hittat? Min spontana tanke medan jag läste var, skit i det där stället också. Dom verkar inte vilja ha kunder!
    När jag är i Sverige så tränar jag på Puls och Träning (tror jag att dom heter). Där har du kodlås med ”tag” från 05 på morgonen. Intro bokar du direkt på plats och alla gruppträningar finns på papper i lokalen. Väldigt smidigt och det går inte att göra fel 😉 Inte ens jag har lyckats gör fel någon gång 🙂

    Gilla

  2. Håller nog med Thord. Jag hade krävt att få häva det kontraktet med hänvisning till att man får olika besked från olika människor. Sen hade jag letat rätt på den ansvarige för gymet och frågat om de vill ha folk som tränar där?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s