Fortsättningen kommer här

Idag ringer den PT  som Jaja och jag träffat och skrivit avtalet med på gymmet. Jag skulle väl inte direkt vilja påstå att han ödmjukt bad om ursäkt och undrade vad han kunde göra för att få oss nöjda igen. Det var mer att vi nog hört fel, men nu ska vi se framåt, och ni vill ju träna så jag bokar in er nästa vecka och bla bla bla! Jag frågade vem han är, mer än PT eftersom jag bett att ansvarig för gymmet skulle få mitt mejl,  och återkopplingen jag fick var att det skickades vidare till chefen. Han är ansvarig säljare på anläggningen.  Jaha, men vem är chef då, frågade jag. Han heter Magnus, svarade han och jag var bara tyst.  Då sa han att Magnus också får mitt mejl.  Vad bra , svarade jag. Dessutom sa han ytterligare en annan tid för de där intro-passen och enligt honom hålls de av en kvinnlig PT.   När receptionisten och den andra tjejen berättade om dem så sa de båda två att det var den här killen som jag nu pratade med i telefonen.  Men nej, han håller inte i de passen. Ytterligare olika budskap. 

Jag avslutade samtalet med att vi inte skulle boka varken det ena eller det andra innan jag dels kollat jobbschema och pratat med Jaja igen. Och jag har pratat med henne och nej, vi vill inte gå här! Vi är peppade och vill träna men inte på det här gymmet! 

11 reaktioner på ”Fortsättningen kommer här

  1. Eller hur, och ingen vet hur många kapitel det blir! ?!
   Vi har skrivit på för 1 år, men som jag ser det har det inte börjat än. Ingen första månadsdragning har gjorts än.

   Gilla

 1. Heja! Du kan ju råka nämna att du dessutom bloggar om det hela. Du kanske inte är störst i Sverige men om vi som läser dig sen talar om det för våra kompisar blir det trots allt rätt många som får veta hur det går till……Och de finns på rätt många ställen i landet……
  Tex ligger vår systerfabrik så de skulle kunna träna där…. Bara dryga 200 pers….. Jag besöker dem nästa vecka….

  Gilla

  1. Jag tänkte vänta med det. Men säger de att vi inte får bryta då tänker jag tala om det. Och att jag själv är säljare och att han som är PT/säljare har en del att lära vad det gäller säljet!

   Gilla

   1. Bara om du gör en utflykt till Kungsör på torsdag…… Eller efter 18 på onsdagkvällen. Ska till Forsbacka fredag em. Stannar där till lördag ca 10…. Hur mobil är du?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s