Vem kunde tro det?

När man äntligen vunnit kampen mot sin inre latmask och känner sig rejält peppad att börja träna igen, då måste man fightas med gymmet! Fick svar att de vidarebefordrat mitt mejl till chefen, igår i alla fall.  Jag fick dock inte chefens namn… Men får jag inget svar från någon chef idag eller imorgon så kommer jag be om namn och kontaktuppgifter! 

Halv storm och snöyra idag!

Redo att gå ut och ta en match med vädergudarna! Måste nog gå till nån läkare med mitt knä. Oplogat och ont knä är ingen bra kombo märkte jag… Annars har jag mest märkt av knät i trappor, vilket ju är illa nog.

Var försiktiga idag, det är halt!

6 reaktioner på ”Vem kunde tro det?

 1. Fast det är ju så det funkar så det är nog bara att gilla läget. 24 h är ju ändå ok tycker jag. Men de kan ha någon kvot pass som släpps någon timme innan passet men då måste man ju å andra sidan vara på gymmet i väldigt god tid.

  Kolla också upp reglerna för ”no show”. Kan vara så att om du bokar ett pass och sedan inte dyker upp (utan att ha bokat av en viss tid innan passet) så blockeras du från bokning under en viss tid efter x antal ”no shows”. It’s a jungle out there…

  Lycka till :)!

  Gilla

 2. Morrn.
  Nu har jag försökt skriva vad jag tycker om det hela med snälla och neutrala ord, men lyckas dåligt.
  Så jag väljer att inte lufta min åsikt, jag jag tror att du kan läsa mellan raderna i alla fall 😉

  Men det verkar helt klart som att dom inte vill ha nya (aktiva) medlemmar. Så jag skulle avbryta kontraktet och söka mig vidare

  Gymmet jag går på här nere ligger (som tur är) bara 5 minuter bort. Men vad som slog mig dom första gångerna var att det är en väldigt hög personaltäthet. Redan när dom öppnar (05) så finns det minst 2 personal på plats (en kvinna och en man). Vid sju tiden så är det minst 4 st och dom kommer och frågar om dom kan hjälpa till, om dom ser att du gör något tokigt eller bara ser osäker ut i största allmänhet 🙂

  Gilla

   1. Jag vet inte om jag skulle lita på ”chefen”. Jag har erfarenhet av att ”chefen” lovar men verkligheten ser annorlunda ut…
    Nä, finns det ett ytterligare alternativ i närheten så skulle jag ha tagit det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s