Ett till kapitel i gym-följetången

Igår pratade Jaja och jag ihop oss, och jag talade om vad PT:n/Säljaren sa till mig när han ringde. Man kan säga att deras versioner av bokningssamtalet de hade när Body Jam-passet bokades skiljer sig en heeeeel del åt. I alla fall så var Jaja och jag rörande eniga om att nej, vi vill inte träna där. Så Jaja skrev ett bra sms och skickade till PT:n/Säljaren där hon talade om hur vi kände och bad honom riva våra kontrakt. ”-Och sen blickar vi framåt”, avslutade hon med!! För så säger han till oss när vi pratat med honom. Ha ha ha!!

Hur han är som PT har jag ingen aning om, men han är säkert duktig. Fast som säljare har han en hel del kvar att lära….. Att köra över kunden, och puscha på i 100, det är inte att vara kundvänlig och att göra en bra behovsanalys och ge kunden det den vill ha.

Vi skickade sms:et till honom strax före 21 igår. Än har vi inte fått något svar. Jag återkommer när/om vi får det.

Igår slutade jag redan 14, så jag åkte hem, sorterade smutstvätt, tvättade en massa, plockade och fixade en del hemma, och sen la jag mig i soffan och läste. På kvällen kollade jag på TV och bara slappade. Jätteskönt! Idag börjar jag 14, så jag har haft sovmorgon och sitter nu och har ätit frukost och läst bloggar. Jag ska ta och träna lite, själv hemma, innan jag duschar och gör mig klar att ge mig ut i kylan. -10 idag. Brrrrr!!!  Men det där fuskpälspannbandet jag köpte i Chicago, det är varmt! Hade ju det på mig igår, och pannan och öronen var helt varma, och jag var tvungen att ta av mig det på tunnelbanan, annars var det för varmt. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s