Ett till litet kapitel 

Idag skulle jag gå in och boka ett yoga-pass på gymmet. Och det finns platser kvar! Så jag klickar boka, får en fråga om jag vill boka yoga måndag kl 10.10. Svarar ja och upp kommer en ruta att jag ej har rätt att boka. Suck…. Ringer gymmet och kommer fram! Talar om problemet och hon tar lina uppgifter och kollar i datorn. Jo men allt ser bra ut, så konstigt. Mmmmm, visst är det? 

Till slut så kommer vi på att den som lagt in mina uppgifter skrivit ett w istället för v i mitt efternamn. Ingenstans där jag skrivit mitt namn eller min mailadress har jag, så klart, gjort det. Ja, ja, jag vet ju att det uppenbarligen inte är de skarpaste hjärnorna på det där gymmet.  Nu sa tjejen jag pratade med i alla fall att hon bokat mig, så förhoppningsvis ska jag yoga imorgon. Jag återkommer om det!

Nu har jag plockat bort julen, alla 3 julstakarna och de döda julstjärnorna. Och varit och köpt 2 nya blommor till köksfönstret och handlat mjölk. Och så har jag hämtat ut ett paket med Styvmors födelsedagspresent! 

Nu står en blåbärspannkaka i ugnen så snart ska jag äta en sen lunch. Mmmm!

6 reaktioner på ”Ett till litet kapitel 

  1. Morrn.
    Det kan ju vara dags att köpa en blodtrycksmätare, om du ska vara på det där gymmet 🙂

    Men annars tycker jag att du/ni ska vara så besvärande som möjligt, få dom att avsky er…. Mohaha
    När personalen inte svarar när ni ringer eller gömmer sig när ni kommer dit, då har ni lyckats! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s