Hör och häpna

Jag var bokad på yogapasset!  Och bra var det! Nersläkt med tända ljus, lugn musik och en bra ledare. Jag hade rätt i att det var välbehövligt för min del. När ledaren stod med hela fötterna i golvet med raka ben och pannan mot knäna, så hade inte jag det.  Riktigt…. Mycket smidighet och lite styrka. Så jag kommer nog gå på det fler gånger! 

Att jag blev svettig säger antagligen mer om mig än om passet, dock.

Nu har jag duschat och gjort mig klar för ett kvällspass på jobbet! Ha det gott!!

6 reaktioner på ”Hör och häpna

 1. Yoga är så bra och det är vanligt att svettas – jag och mina yogivänner svettas kopiöst på våra ashtanga och vinyasa-pass 🙂

  Gilla

 2. Yoga är underbart. Ska se om jag har möjlighet att ta upp den igen. Själv har jag varit på SATS med vår ledningsgrupp (jag har en mkt kreativ chef) och kört ett zumba-pass. Konstaterar nyktert att jag inte har rytmen i blodet men vi hade väldigt kul ändå ;).

  Gilla

  1. Jag ska prova Zuma, och jag kommer antagligen oxå kunna konstatera att inte jag heller har varken rytm eller koordination! Haha!! Men man kanske kan lära sig, och ha kul under tiden?

   Gilla

 3. Vi hade Zumba för något år sen på våran planeringsdag 🙂

  Var inte lätt att häng med i alla rörelser men kul var det ( kan ju säg att jag hade noll koordination)

  Gilla

  1. Jag minns första gången jag var på aerobics och hela tiden var på väg åt motsatt håll än alla andra!! Det lär väl bli nåt sånt på zumba oxå. Fniss!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s