Ett till kapitel om gymmet

Imorgon kl 18.10 är det ett pass som Jaja och jag ville gå på. Och vi har ju lärt oss att det gäller att boka på en gång när det är precis 24 timmar innan. Så vi ställde våra alarm på 18.00 idag. Och så gick vi in på appen för att vara beredda att boka. Och vad ser vi? Passet är redan fullt och 4 stycken står i kö ifall någon avbokar. INNAN man ens kan boka är passet alltså redan mer än fullt! Har vissa nån slags förtur? En VIP-bokningsapp? Den lär ju aldrig vi få tillgång till….

Så nu har vi bokat ett uppenbarligen mindre poppis pass som är tidigare,  kl 17.00. Och det passet är vi ensamma om att ha bokat… Så jag undrar hur bra det passet är? Suck!

Batteriet i min mobil har mer eller mindre gett upp. Efter bara ett par timmar så är det nere på 50% och då bara stängs mobilen av rätt var det är och jag måste ladda igen. Och det blir aldrig fullt Heller.  Det stannar på 87%. Och från 50% till 0% går det på en tiondels sekund! Och eftersom jag vill byta tv-leverantör så vill jag inte binda upp mig hos Telia för mobiltelefonin heller. Inte innan jag vet vilket bolag jag ska ha för TV och kollat om de har ett bra paketering.  Så… Nu måste jag kolla dels om det finns nån slags garanti som täcker för batteribyte. Annars kolla vad det kostar att köpa ett nytt batteri. Jag vill egentligen inte byta mobil, den är bra, den jag har!

Och så ska jag ta tag i det här med att byta till en leverantör som kan se till att jag kan kolla på båda tv-aparaterna! Det är mycket nu. ..

8 reaktioner på ”Ett till kapitel om gymmet

 1. God morgon.
  Du får ju nästan avisera innan du skriver om gymmet. Jag behöver popcorn… 🙂

  Och ditt telefon batteri. Varför skulle du byta tele bara för att det är slut? Vad har du för märke och modell? Så kan jag kolla runt lite (jag har tråkigt idag 😉 )

  Gilla

   1. Jösses, jagar ungen morgonmänniska, jag skyller på det… Samsung Galaxy nånting heter min telefon, inte experia! Nu närmar jag mig i alla fall!! 😉

    Gilla

 2. ”jagar ungen morgonmänniska,” HAHAHAHAHAHA. Jag var faktiskt tvungen att läsa två tre gånger innan jag fattade.
  Men jag behöver veta vad det är för någon Galaxy 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s