God morgon 

Igår när jag kom hem så satte jag på TV:n och zappade runt. Det enda som var nåt att se var cancergalan. Usch så många sorgliga öden! Det är ju många som överlever, men fortfarande för många som inte klarar sig. Det var en kvinna där som hade 2 barn, en i förskoleåldern och en som börjat skolan. Och hon visste att hon inte hade långt kvar. Vilken ångest hon måste ha, att veta att hon lämnar sina barn. Jag kan bara tänka mig alla tankar som antagligen far i huvudet. Usch!

Innan jag somnade så låg jag i sängen och läste ett tag, i vanlig ordning. Älskar att läsa en stund innan jag släcker! Då verkligen slappnar jag av och alla tankar och eventuell stress försvinner. Så skönt! 

Nu är jag på väg till jobbet. Hoppas ni får en bra dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s