Oj då…

Igår efter jobbet var jag hos Soha för en till behandling mot hårväxt. Hon körde hela benen och bikinilinjen och i vanlig ordning så babblade vi och hade trevligt under tiden. När hon var klar klädde jag på mig och jag skulle betala. Men jag blir förvånad när hon säger priset, jag har för mig att jag brukar betala mer. -Nej, hela ben plus bikinilinjen, då blir det så här,säger hon. Och så kollar hon sin kalender efter mitt förra besök. -Men, vi har ju glömt ansiktet, säger hon!! Hahahah! Typ det viktigaste, och jag har inte haft en tanke på det!!! Så upp på britsen igen, och så fick skäggiga damen en dust oxå.

2 reaktioner på ”Oj då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s