Tack Thord! !

Jag hann köpa ett nytt batteri till mobilen,  för Thord, den ängeln, hade kollat upp att det fanns på Kjell & co, så jag bara knatade in och köpte ett. Snabbt och enkelt!  Tack så jättemycket för hjälpen, Thord!

Sen hämtade jag ut ett paket. Med ett par skor!! 

Beställde dem från H&M efter att jag sett dem i I will not keep calm and you can fuck off’s blogg.  Och jag blev så glad när de fanns i stl 35! Och de sitter perfekt! 

Nu har Jaja och jag varit och tränat.  Vi var 4 stycken på passet plus ledaren.  Men det var nog mest för att det var så tidigt, 17.15. För det var ett bra pass. Och imorgon är vi bokade på zumba. Eeeehhhh… vi får se hur det går!!

10 reaktioner på ”Tack Thord! !

 1. Jag skickade tillbaka mina skor, tyvärr. De var jättefina, men så fort jag satte på mig dem kom jag ihåg att jag inte kan ha skor med klackar som är liksom snett under, klacken måste vara rakt under. Men de var superfina, hoppas dina kommer till användning 🙂

  Gilla

   1. Jo, snälla!! Du har ju inte gett oss (läsare) någon julklapp. Så då passar det väl bra med en liten liten video… 😀 😀
    Men du kan väl lägga upp den i morgon, lagom tills jag har tagit fram popcorn och en öl 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s