Är ni redo för ett till avsnitt i dokumentären om mig och gymmet?

Eftersom jag stapplar runt som en skröplig 90-åring som eventuellt dessutom bajsat på sig idag så har jag avbokat zumbapasset ikväll. Och i stället för att göra det via appen loggade jag in på hemsidan. Och titta vad det står där! !

Provträning, bindningstid till 2017 02 06. Aha!! Så nu ska Jaja in och se om det står samma sak på henne. Men hon kommer inte in, så de har väl stavat hennes namn fel oxå. Så först måste hon få dem att fixa det, och sen kolla. Står det samma på henne så ska vi bara säga till i receptionen att vi vill sluta efter provträningen. Det måste ju gå? ! Står det 1 år på henne så stannar väl jag oxå, för hon vill ju så klart inte vara kvar själv. 

Nu har vi ju fått lite hopp igen, men det skulle ju inte förvåna mig om det ändå inte går att avsluta. Så jag ropar inte Hej än. …

4 reaktioner på ”Är ni redo för ett till avsnitt i dokumentären om mig och gymmet?

  1. Se för tusan till att spara bilden och be Jaja att ta en bild på sitt också när hon väl kommer in….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s