God morgon lördag

Igår slappade jag och Pojken hela kvällen. Han kollade på en film i sin mobil och jag kollade på TV. Och så åt vi popcorn och han drack te och jag lattekaffe. Skönt och slappt! 

Jag kollade på Skavlan igår. Kvinnan som satt inlåst i den där läkarens bunker var med. Såg ni det? Hua, vilken fruktansvärd upplevelse! Det går inte att föreställa sig. Och på dagarna jobbade han som läkare och tog emot patienter. Man undrar om folk tyckte han var ”normal” eller om folk tyckte han var speciell eller annorlunda. 

Nu har vi ätit frukost och ska göra oss iordning och åka till Nettis, Toyboy och Bäbis. Det var jättelänge sen jag träffade Bäbis!! Så jag längtar!

2 reaktioner på ”God morgon lördag

  1. Jag läste mycket om händelsen med läkaren som spärrade in kvinnan eftersom hans gård ligger i mina trakter och han jobbade på en vårdcentral i samma stad som jag bor. Hans arbetskamrater hade blivit väldigt chockade och han var tydligen omtyckt på sin arbetsplats. Usch!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s