Myskväll

När vi åkt skridskor färdigt igår så åkte Pojken och jag hem till mig. Han lekte med bilar och lego och jag började förbereda middagen. Nettis, Toyboy och Bäbis kom över på middag, så jag gjorde en god kyklinggryta som vi åt med fullkornsbulgur till. Alla gillade den så inte minsta lilla rest blev kvar! Kul!

Sen satte vi oss med lördagsgodis och chips framför TV:n och tittade på Dumma mig. 

Så gosigt!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s