Är det inte det ena…

Så är det det andra!

Nu sitter jag i kö för att få chatta med Telia. I kö för att få chatta!! Valde chatt för att slippa sitta i telefonkö… Har haft plats 4 lääääänge nu. Ska höra hur lång uppsägningstid jag har på TV i första hand, men även på bredband och telefoni. För att byta till ett företag som kan fixa TV till 2 apparater. Och kan jag då ha även telefoni och bredband på samma företag så flyttar jag allt.

OH,  nu har jag plats 1 i kön. Hörs sen!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s