De förnekar sig inte på World Class

Igår var Jaja och jag bokade på yoga 18.15, så när jag lämnat tillbaka Pojken till hans mamma så åkte jag hem, bytte om och plockade upp Jaja. Och så var vi på gymmet strax före 18, loggade in och fick vår lilla lapp att vi var bokade på passet. Omklädningsrummet ligger bredvid salen där vi skulle vara och vi ser att det är nedsläckt och vi hör lugn musik därinne och folk som ligger på golvet. Det ser ut som att de på passet innan har avslappning och håller på att avsluta. Vi går in och hänger in våra jackor i ett skåp, går ut i korridoren och ser att dörren fortfarande är stängd in till salen, så vi vänder om och tänker att vi väntar i omklädningsrummet, där det är varmare men när vi kommer in där ser vi att klockan är 18.12 så vi säger att äh, då står vi kvar här ute och väntar.

Ute i korridoren finns ingen klocka, men vi står alltså precis vid dörren både till omklädningsrummet och salen, så det har inte tagit någon tid alls från att vi såg att klockan snart var kvart över. Men när vi stått där ett  tag så börjar vi undra varför de aldrig kommer ut från passet innan? Då kommer receptionisten knatande, och vi frågar henne om inte vårt pass skulle börja nu. Hon tittar på oss och säger att jo, det började 18.15, det är det passet som pågår nu. Ja, men då började de tidigare, säger vi, för vi har stått där sedan INNAN 18.15 och dörren har varit stängd hela tiden. Hur ska man då veta att det bara är att knata in, det är INTE passet innan som avslutar?

Medan vi dividerar med henne så blir jag så arg att jag känner att det är bästa att jag bara går för annars kommer jag bli elak! Så jag öppnar dörren till omklädningsrummet och bara går. Jaja och receptionisten kommer efter och pratar vidare men jag bara låser upp och tar på mig jackan och talar om att nu går jag. Jaja kom med. När vi tar på oss skorna så säger receptionisten att hon, igen, är ledsen. Då svarar jag att det är jag oftast i kontakten med det här gymmet!

Receptionisten tyckte att vi kunde ”smyga in”, de hade ju just börjat. Men man knatar inte in när de andra redan börjat, för att rota fram matta, klossar och annat man ska ha, och sen leta plats att vara på. Dels skulle det kännas dumt får egen del, och dels så stör det självklart!

När man kommer till gymmet så drar man sitt medlemskort och registrerar sig att man kommit. Har man då bokat ett pass så får man en biljett som man ska ta. Alltså vet de att man kommit dit, så man kan ju tycka att de inte ska börja pass tidigare om alla som är registrerade inte är i salen än. De 2 pass , av 4 bokade, som jag faktiskt lyckats vara med på har jag haft med mig min biljett in i salen men instruktören har aldrig bett att få dem. Så varför de har det systemet, det vet jag inte… För det verkar ju uppenbarligen inte göra någon som helst nytta!

Ja, man kan säga att vi var rätt arga igår! Och ja, vi ska kontakta huvudkontoret och tala om hur det går till på den här anläggningen. World Class är ett franshise-företag så jag antar att de bör vilja veta hur de förvaltar namnet.

8 reaktioner på ”De förnekar sig inte på World Class

 1. Ja, det är nog dags att de får veta hur en del av deras anläggningar sköts, eller inte (sköts). Har väl aldrig hört på maken till avsaknad av kundservice och dåligt bemötande. Kunden har ju alltid rätt, oavsett. Er upplevelse av detta gym är verkligen anmärkningsvärd. Hoppas verkligen att huvudkontoret har ett bättre bemötande och ser till att ni får era pengar tillbaka samt kontrakten avslutade. Dessutom någon form av ”plåster” på såren borde också vara på sin plats. Lycka till! Kram 😘

  Gilla

  1. Ja,men t.o.m. vi hade ju trott att själva träningen säkert skulle bli bra när man väl slutat vara arg över de första konstigheterna. Men det bara fortsätter strula, det tar ju inte slut! !

   Gilla

 2. Jisses, tar aldrig strulet slut på det gymmet

  Dags att ta i med hårdhandskarna nu och ta kontakt med huvudkontoret och om inte det hjälper så vidare till Arn lr nåt för så här kan ni inte ha det !!!!

  Gilla

   1. Låter bra, för det har strulat för er ända från början och ingen serviceminded personal direkt heller

    Låter som de gör lite si & så på det stället

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s