Jaha

Fick chatta och fick veta att det är 30 dagars uppsägning. Ringde då Bredbandsbolaget som sa att de självklart kan se till att jag kan titta på 2 olika TV-apparater. Jag får 2 boxar från dem bara. Så då beställde jag både TV, telefoni, fast och mobil, och bredband av dem. De avslutar telefonin hos Telia, bredband och TV ska jag avsluta. Så nu ringer jag Telias kundtjänst för man kan inte avsluta abonnemang via chatt. Och det är kö hos Telia, beräknad kötid 67 min. 67 minuter, över 1 TIMME!!!!!

Ja men då vet ni vad jag ägnar mig åt på min lediga förmiddag!

2 reaktioner på ”Jaha

  1. Du hade väl inga andra planer för din lediga tid??

    (Hoppas du har bra batteri i din telefon också….)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s