Kö, kö och mera kö

Bredbandsbolaget var trevliga att prata med och det var inget krångel. De skulle transportera (tror jag de sa att det hette) mina telefonnummer och säga upp dem hos Telia. Så jag behöver bara säga upp TV och bredband. Så jag ringer Telia och sitter över 1 timme i telefonkö till dem. Kommer fram och avslutar TV och bredband, och handläggaren säger att jag ju har telefonin hos dem oxå. Ja, det stämmer,  men den ska Bredbandsbolaget / Telenor ta över och avsluta hos er, säger jag. Okej, svarar hon och så avslutar vi samtalet. Då ser jag att Telenor skickat sms att de inte kunnat ta över mitt nummer för jag har bindningstid. Men va f*n?! Går in på chatten för mobiltelefoni och är nr 5 i kö. Tänker att det inte bör ta så lång tid! Börjar få bråttom om jag ska hinna till jobbet! 

När jag efter 55 minuter fortfarande inte kommit fram är jag tvungen att stänga ner och gå till tunnelbanan. Snabbar mig att dra på mig jackan men blixtlåset strular och så lossnar den pryl man håller i. Men det var väl själva 😈😈😈!!

Rotar fram en annan jacka och rusar,  försenad, iväg till tunnelbanan.  Ringer upp Telias kundtjönst på telefon istället och kommer till slut fram och får veta att jag är bunden till 2017 01 30 för mobiltelefonin. Suck! Så nu har jag kontaktat Telenor igen och sagt att då kan de ta över. 

Jösses, jag börjar känna mig som en sån där rättshaverist som känner sig felbehandlad av allt och alla och slåss med näbbar och klor för att få rätt i alla instanser. 

6 reaktioner på ”Kö, kö och mera kö

  1. Fast då är du ju bara bunden månaden ut och har troligen redan betalat för den. För till Telia betalar man ju i förväg. 14 dagar kan du väl stå ut? Som ska stanna hos samma gym i ett helt år! 😉

    Gilla

    1. Ja, det är inget problem! Bara så irriterande att de säger att det inte är någon bindningstid, så jag måste sitta i kö IGEN för att få veta när de kan flytta numret.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s