Vilken dag!

Phu,jag stressade som en tok till jobbet och rusar in nästan 30 minuter sent! Med andan i halsen öppnar jag alla program och loggar in på allt jag behöver. Och så kommer första samtalet och det kopplas ner och blir bara rött i displayen: SPÄRR.  Va fasen,  stänger ner programmet och öppnar det igen.  Nä samma sak händer. Kan inte heller ringa ut, så en kollega ringer och felanmäler. Och då är det dags för mig att sitta på vår chatt i stället, så jag loggar in där. Och har 4 chattar samtidigt att besvara nästan hela tiden. Hej och hå!

Några timmar senare ska jag besvara telefonsamtal igen men det blir likadant fortfarande! Stänger ner programmet ytterligare 1 gång och öppnar det igen. Då ser min kollega att jag knappat in 1 siffra fel när jag loggat in… Fort och fel när jag var stressad. Suck….

Men, nu är dagen över och jag är på väg hem igen. Och jag är så nöjd att jag gjort klart bytet av leverantör för TV, bredband och telefoni.  Snart kan jag titta på TV:n i sovrummet oxå och inte bara ha den hängande på väggen som nån slags tavla! Yeeeeiiii!

2 reaktioner på ”Vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s