In i det sista…..

….var gårdagen en skitdag. När jag kom hem igår så försökte jag få ordning på blixtlåset på den rosa jackan. Det gick inte, det är och förblir trasigt. Så jag får lämna tillbaka den. Trodde jag, ja. Jag som sparar kvitto på minsta skitsak jag köper kan inte hitta det här kvittot! Jag gick igenom alla kvitton i lådan och tog ut alla plastkassar för att se om det möjligen låg kvar i kassen jag bar hem jackan i. Men varken kvitto eller kasse fanns att hitta. Suck! Jag får väl testa och se om de kanske, kanske kan tänka sig att ta emot den ändå. Men de brukar ju vara petiga med att man ska ha kvitto.

Idag är en ny dag. Låt oss hoppas att den blir bättre!

4 reaktioner på ”In i det sista…..

  1. Jaha, här händer det grejor, när jag passar på att vara på resande fot (inom Ukraina).
    Tan… fröken får passa blodtrycket. Det är inte bra att vara på det där humöret 😉

    Och vad gäller det så kallade tränings stället. Dra igång med huvudkontor och allt annat ni kan komma på, men skit i att gå dit igen, hitta något annat och ta pengasmällen. Er sinnesfrid är värd mer…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s